acmim Asociatia Parintilor Copiilor cu Defecte Cardiace Congenitale
Pentru pacienti, parinti, doctori si oameni de stiinta

Cauta

Autentificare

Log in

 

Mihaela Tatu citește Poveștile lui Bucurilă

Mihaela Tatu a citit povești copiilor de la Spitalul Sf. Maria Iași secția de cardiologie, Duminică 15 Februarie 2015. Vedeta de televiziune s-a aflat Joi 12 Februarie în sala Casei Studenților la concertul caritabil Bucuria Inimii susținut de formația Tierra Sin Pan, ocazie cu care a făcut cunoștiință cu Bucurilă și poveștile sale.

Imediat ce a aflat de proiectele frumoase ale lui Bucurilă, Mihaela Tatu și-a dorit din toată inima să fie alături de copiii internați la Spitatlul Sf. Maria din Iași și să îi poarte pe aceștia în lumea poveștilor măcar pentru două ore. Mai întâi copiii au auzit Inima Fermecată din Poveștile lui Bucurilă, apoi au zburat în lumea minunată a lui Peter Pan și la final au aflat secretul Micii Sirene.

Părinții au aflat de la Mihaela Tatu cum îi poate ajuta gândirea pozitivă și încrederea în forțele proprii făcândui astfel mai puternici în fața problemelor pe care le au de înfruntat.

Toate cărțile citite dar și alte povești minunate au fost dăruite de Mihaela Tatu secției de cardiologie pentru ca părinții să le poată citi oricând copiilor povești.

 

Comments are closed.