acmim Asociatia Parintilor Copiilor cu Defecte Cardiace Congenitale
Pentru pacienti, parinti, doctori si oameni de stiinta

Cauta

Autentificare

Log in

 

Bucurilă la grădinița și școala din Poiana

Bucurilă găsește copiii care au nevoie de el oriunde ar fi. Și fiindcă e martie, o lună la fel de bună ca oricare alta pentru a citi povești și a împarte daruri, Bucurilă s-a gândit să facă o bucurie celor 50 de copii de la grădinița și școala din satul Poiana, județul Iași.

Bucurilă și prietenii lui
Au plecat în zori hai hui
Pe drumul spre Vaslui
Să împartă bucurii!

La școala din Poiana sunt copii silitori, cuminți, dornici să învețe lucruri noi și foarte curioși. Dana, o prietenă veche a lui Bucurilă și învățătoare la școala din Poiana, a mers în fiecare clasă pentru a le face copiilor cunoștință cu Bucurilă și pentru a împărți darurile aduse. Bucurilă a rugat-o pe Alina să le citească copiilor din fiecare clasă povestea Inima Fermecată și pe ajutoarele lui să împartă tuturor copiilor rechizite, dulciuri, sucuri sănătoase de la CIVIC FRUTIA și pizza delicioasă de la DOPO POCO. Câteodată este greu de imaginat cum lucruri simple pot aduce atât de multă bucurie în suflet.

”Am primit un vocabular! Aici voi scrie în fiecare zi tot ce învăț nou!”
”Bloc de desen și acuarele!? Ce mult îmi place să pictez!”

La început, copiilor nu le venea să creadă că a venit Bucurilă chiar la ei, dar imediat s-au împrietenit și toți au vrut să facă poze cu iepurașul buclucaș. Bucurilă a promis că fiecare copil va primi o poză listată și o carte Poveștile lui Bucurilă – Inima fermecată care să le amintească mereu să fie darnici și buni.

Dar, această vizită la copiii din Poiana, nu ar fi fost posibilă fără donațiile strânse de Gicuța de la oameni cu sufletul frumos și fără sponsorii Civic Frutia, DOPO POCO și EXONIA.

 

Comments are closed.