acmim Asociatia Parintilor Copiilor cu Defecte Cardiace Congenitale
Pentru pacienti, parinti, doctori si oameni de stiinta

Cauta

Autentificare

Log in

 

Campanie Holtere

Strângere de Fonduri – Holtere pentru Spitalul “Sf Maria” din Iași

Cum a luat naștere această campanie?

Campania ‘‘Holtere pentru Spitalul Sf. Maria” a luat naștere din dorința de a ajuta atât copiii ce suferă de afecțiuni cardiologice, cât și doctorii ce au nevoie de aparatură pentru a-i putea trata. Nu suntem magicieni să-i vindecăm ca prin minune, dar cu puțin sprijin și solidaritate le putem achiziționa șansa către o monitorizare optimă a bătăilor inimii.

Care este scopul Campaniei?

Campania are scopul de a strânge 12.000 euro până la finalul lui decembrie, bani ce vor fi folosiți pentru cumpărarea a 4 aparate holter care vor fi donate secției de cardiologie pediatrică de la Spitalul Sf. Maria Iași.

Ce este un Holter?

Un aparat Holter este un dispozitiv medical portabil, utilizat pentru monitorizarea continuă a activității inimii pacientului pe o perioadă de 24 de ore sau mai mult. Holter-ul înregistrează electrocardiograma (ECG) a pacientului în timp ce acesta își desfășoară activitățile de zi cu zi, permițând medicilor să evalueze modul în care inima funcționează în diverse situații.

Din păcate, Spitalul Sfânta Maria din Iași se confruntă cu o lipsă de astfel de echipamente moderne, ceea ce înseamnă că micii pacienți nu beneficiază de aceeași calitate a serviciilor medicale cum ar merita. Acesta este motivul pentru care Asociația ACMIM se angajează să aducă schimbarea.

Campania Holtere pentru Spitalul Sf. Maria va fi o oportunitate pentru fiecare dintre noi să contribuim la această cauză nobilă. Fiecare donație, fie ea mare sau mică, va aduce Spitalului Clinic de Urgență Sfânta Maria din Iași mai aproape de achiziționarea holterelor cardiologice de care are atâta nevoie.

Cu toții știm cât de prețioasă este sănătatea inimii noastre și cât de important este să avem acces la aparatură medicală de înaltă calitate. Prin donația ta sprijini inimile viitoarelor generații.

ASOCIAȚIA COPILUL MEU INIMA MEA

CUI: 26040203
IBAN: RO40BTRLRONCRT00J3668806
BANCA TRANSILVANIA