acmim Asociatia Parintilor Copiilor cu Defecte Cardiace Congenitale
Pentru pacienti, parinti, doctori si oameni de stiinta

Cauta

Autentificare

Log in

 

Deschide-ți Inima!

Mulțumim Asociației Mellos pentru organizarea festivalului Crystal Stars Music Fest și susținerea evenimentului caritabil  ”Deschide-ți Inima”!

Un eveniment deosebit la care am participat cu drag și unde Bucurilă a văzut înca odată cât de mulți prieteni are. S-au strâns cu mic cu mare sa îl ajute pe Bucurilă să strângă fonduri pentru a continua proiectul Week-end-ul Poveștilor la Spitalul Sf. Maria din Iași, secțiile de cardiologie și oncologie. Tiberiu, un prieten vechi a lui Bucurilă, a reușit să îi convingă și pe cei mai sceptici, câtă nevoie are Bucurilă de donațiile lor.

Cei 3.886,45 lei, la care se adaugă donația de 200 lei din partea Asociației Mellos, strânși la evenimentul caritabil ”Deschide-ți Inima”, vor fi folosiți pentru organizarea de momente distractive, lecturarea poveștii Inima Fermecată din seria ”Poveștile lui Bucurilă”, oferirea de dulciuri, pizza, sucuri, cărți de colorat și alte surprize, pentru copiii de la secțiile de cardiologie și oncologie de la Spitalul Sf. Maria din Iași.

Bucurilă le mulțumește prietenilor săi pentru că i-au fost aproape:

– Doamnei profesor Gabriela Nechita pentru organizare și implicare
– Echipei de fotbal a CSMS Politehnica Iași pentru mingea cu autografele fotbaliștilor oferită la tombolă
– Restaurantului DOPO-POCO pentru cina romantică oferită la tombolă
– Salonului Elemis Spa pentru cele trei ședințe de Terapie prin plutire oferite la tombolă
– Laser TAG pentru cele trei jocuri cu prietenii oferite la tombolă
– Danei Ungureanu pentru face-painting, adevărate opere de artă

Vlad, Alexandra, Nadia, Tiberiu, Alexandra, Eva, Mădălina, Cicerone, Bogdănel, Claudiu, Simona, Cristi, Carina, Ștefan, Gicuța, Cristi, Gabriela, Ioana, Matei, Ilinca, Oana și doamnei doctor Alina Luca

Ambasadorilor Nicoleta Nucă și trupei Fără Zahăr!

Poveștile continuă …

 

 

Asociatia “Mellos” si Palas Iasi prezinta evenimentul muzical al anului la Iasi–a VII a editie a Festivalului International pentru tineret “Crystal Stars Music Fest”, in parteneriat cu Radio Iasi, Asociatia “Copilul meu-inima mea”, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret, Palatul Copiilor si Apollonia TV.
Simbata 3 noiembrie, incepind cu ora 15:30 va avea loc concursul la care vor participa cei mai buni solisti selectati din tara si strainatate. Inafara concursului, vor mai evolua celebra Trupa “Seoul Beat” (dans K-POP–Korean Pop) de la Casa de Cultura a Studentilor, citiva tineri artisti, membri ai Cercului de muzica usoara “Melos” de la Palatul Copiilor din Iasi, coordonati de Prof. Gabriela Nechita, dar si solisti invitati din Bucuresti si Roman.
La ora 19:30, concursul se va incheia cu un concert extraordinar semnat NICOLETA NUCA, si Ambasador al Asociatiei “Copilul meu-Inima mea”, campania “Deschide-ti inima”.
Duminica 4 noiembrie incepind cu orele 17, va invitam la un regal artistic in cadrul Galei Laureatilor, unde vor participa artisti si trupe ca Ansamblul de dansuri ucrainene “Veselka”, Academia Show Junior, Rhythmic Dance, Ruxandra Tomulesei si Royal Music Show, Clubul de gimnastica aerobica “Gimnis”, Fusion Dance, etc.
Gala de duminica 4 noiembrie se va incheia la ora 20 cu un concert extraordinar al indragitei trupe “FARA ZAHAR” si ei Ambasadori ai campaniei “Deschide-ti inima”, a Asociatiei “Copilul meu-Inima mea”.
Festivalul reuneste artisti si jurati din Moldova, Coreea de Sud, Argentina, Italia, Turcia, Bulgaria, Franta, Polonia, Iordania, Cipru, Bosnia-Hertegovina si Romania.
Nu ratati Festivalul International de muzica pentru tineret “Crystal Stars Music Fest”–3-4 noiembrie in Atrium-Palas Mall!
Eveniment recomandat de Radio Romania Iasi si Apollonia TV!

Comments are closed.