acmim Asociatia Parintilor Copiilor cu Defecte Cardiace Congenitale
Pentru pacienti, parinti, doctori si oameni de stiinta

Cauta

Autentificare

Log in

 

Moș Bucurilă

Pe 6 Decembrie copiii norocoși îl așteaptă pe Moș Nicolae. La Spitalul Sf. Maria din Iași copiii internați la secțiile de cardiologie și oncologie au fost vizitați de Moș Bucurilă, iepurașul darnic și voios al Asociației Copilul Meu -Inima Mea.

Prietenii de la Dopo-Poco au venit cu câte o pizza delicioasă pentru fiecare copil, 70 în total și cu cornuri cu ciocolata.

Carmen și Sofia au adus copiilor foarte multe jucării și dulciuri adunate de la alți copii ce și-au dorit să împartă bucurii, de la școala Ion Simionescu clasa a I-a F și școala gimnazială Lunca Cetățuii.

Raluca de la Magia Baloanelor a fost alături de noi și împreună cu Ioana și Matei au citit povestea terapeutică ”Inima Fermecată” din seria ”Poveștile lui Bucurilă”.

Multe mulțumiri Doamnei Doctor Alina Luca, coordonator Secţia Cardiologie Pediatrică ‒ Spitalul “Sf. Maria” Iaşi, și celorlalți prieteni ai lui Bucurilă: Gabriela, Ioana, Viorel, Claudiu, Gicuța, Cristi, Lia, Carmen, Sofia, Raluca, Matei precum și copiilor inimoși de la școala Ion Simionescu clasa a I-a F și școala gimnazială Lunca Cetățuii.

Comments are closed.