acmim Asociatia Parintilor Copiilor cu Defecte Cardiace Congenitale
Pentru pacienti, parinti, doctori si oameni de stiinta

Cauta

Autentificare

Log in

 

Diagnostic şi tratament

Oamenii cu defecte congenitale la inimă au nevoie de îngrijire medicală pe toată perioada vieţii. Vizita la spital sau la doctor este deseori asociată cu frică şi anxietate; astfel o bună informare în legătură cu ceea ce se întâmplă este importantă pentru a reduce această frică. Acestă secţiune vă oferă informaţii la zi despre metodele standard de diagnostic şi explică de ce sunt ele importante.

Subiecte

Diagnosticarea defectelor congenitale la inimă

Această secţiune subliniază metodele standard de diagnostic. Este crucial în a utiliza metodele moderne de diagnostic – nu numai pentru a detecta defectele cardiace la copilul nenăscut, dar de asemenea de a identifica alterări ale funcţiilor inimii şi astfel de a preveni alte deteriorări ale inimii.

.

Tratament prenatal

În timp ce nou-născuţii pot să primească medicamente sau operaţii importante sau uneori salvatoare de vieţi imediat dupa naştere, unii clinicieni merg şi mai departe, încercând să trateze copiii afectaţi de boli cardiace congenitale cât timp sunt încă în uter, adică, înainte de a se naşte.

Tratamentul defectelor congenitale cardiace

În zilele noastre, aproape toate defectele congenitale cardiace pot fi tratate foarte eficient. Această secţiune conţine informaţii asupra opţiunilor pentru diverse tipuri de tratament a defectelor cardiace.